جمعية الشارقة التعاونية | تسوق منتجات الجمعية عبر الإنترنت مع خدمة التوصيل مجاناًSharjah Coop | Shop Groceries Online.
التوصيل متوفر في مناطق الشارقة وعجمان ودبي
جميع الفئات
المنتجات العضوية
خزانة الطعام
المنزل والمطبخ
إلكترونيات
ألعاب
الرياضة والمستلزمات خارجية
مقلوبة دجاج

المكونات

  • 50 ج خل التفاح
  • 120 مل ماء
  • 10 ج سكر
  • 5 ج ملح البحر
  • 70 ج بصل أحمر
  • 40 ج ليمون
  • 50 ج بقدونس
  • 20 ج ثوم
  • 150 ج زبادي
  • 70 ج بهارات كبسة
  • 10 ج سكر بني
  • 40 مل زيت زيتون
  • 250 ج مكعبات دجاج
  • 300 ج أرز بسمتي
  • 5 ج فلفل أخضر حار
  • 10 ج زنجبيل طازج
  • 20 مل زيت دوار الشمس
  • 100 ج صلصة طماطم
  • 10 ج كمون بودرة
  • 10 ج فلفل أسود
  • 10 ج هيل
  • 10 ج قرفة بودرة
  • 5 ج أعواد قرفة
  • 60 ج جزر
  • المطبخ المحلي: Arabic Cuisine
  • وقت التحضير: ٣٠ دقيقة
  • وقت الطبخ: ٣٠ دقيقة
  • حجم الحصة: ٢ شخص
التغذية (لكل وجبة)
  • سعرات حراريه
    492
  • البروتينات
    24%
منتجات
AED 11.50
AED 7.50
AED 24.75
AED 17.00
AED 8.75
AED 7.05
AED 2.20
٥٫٧٠ درهم
١٤٫٧٥ درهم
١٥٫٢٥ درهم
١٩٫١٠ درهم
٤٣٫٩٥ درهم
٤٫٥٠ درهم
١٫٩٠ درهم
١٣٫٠٠ درهم
٦٫٦٠ درهم
٩٫١٠ درهم
١٢٫٠٠ درهم
١٤٫٢٥ درهم
٤٫٩٥ درهم
٣٫٢٥ درهم
٤٫٤٠ درهم
تعليمات الطهي

Method                    
1. In a mixing bowl, add vinegar and brown sugar. Mix well, slice the onion and soak in the mixture for 1/2 hour.                    
2. In another mixing bowl, add yogurt, Salt, pepper, garlic, and lemon juice. Mix well and place it in the chiller to keep it aside.                    
3. In a heated pan, stir-fry the chicken cubes until they turn golden.                    
4. Add the onion, garlic, and ginger - stir-fry well.                    
5. Add the tomato sauce and all the spices. Mix well and simmer on low heat until the chicken is cooked.                    
6. In a pan with deep hot water, add oil and soak the rice inside. Add Salt and kabsa masala until the rice is cooked.                    
7. On a serving plate, arrange the rice and top with the chicken.                    
8. Garnish with parsley.                    
9. Serve with the onion and pickle, and garnish with spring onions.